Ook in dit spel hebben we te maken met hart containers. Kom op het is Zelda mensen!! Er zijn er 4 en hier kun je ze vinden. De eerste is vlak bij Parapa kasteel. Het eerste level wat je waarscheinlijk doet. (Boven in rechts op de kaart) Loop bij het level eerst naar beneden en zoek voor een pad. Loop het pad af en je ziet een klein vierkantje met bomen en gras. Ga daar in voor je hart container.
De tweede is te vinden in een grot aan de rechterkant van de kaart. Als je bij het begin paleis bent loop je recht door. Door het bos heen en dan op het pat recht naar beneden. Dan zie je een grote rots. Daar kun je in het begin nog niet door heen. Maar ook zie je aan de rechterkant een gat geblokeerd door een rots. Daar is de tweede hart container te vinden. Je hebt dus duidelijk de hamer nodig hier voor.
De derde heb je de laarzen voor nodig. Deze is namelijk midden in de zee. Vanaf het zee level kun je naar boven lopen, en daar zit hij. Ik zal hem je laten zien op een foto dat is zo veel makkelijker.
De laatste is te vinden vlak bij het verlaten dorp Kasuto ij de 3 rotsen. Je hebt hier bij de fluit nodig. Aan de hele linker kant onder in bij het water zit de hart container. Weer i het beter te laten zien met een foto.