een deel van het verhaal hier onder heb ik verzonnen. Samen met kennis uit de oficiele ver haal lijnen die bekent zijn. (een deel weet ik niet helemaal zeker dat is het deel van de Oracle Spellen)

#1 Wat weten we van deze Link

Redelijk wat. Deze Link is die van 4 spellen hij eindigt zijn verhaal als de Link van Links Awakening. wat wil zeggen dat hij niet alleen hyrule red maar ook dat hij andere landen red. namelijk het land Labrynna. en ontwaakt de windvis. die jonge heeft niet stil gezeten dus.Ook weten we dat deze Link de eerste is en de Gevallen held tijdlijn.

#2 Laten we beginnen met het verhaal

we beginnen dit verhaal wat droevig Link Sr is namelijk gestorven. we houden even een minuutje stilte tellen jullie mee? 1 2 3 60. ok we gaan door.

ik vertel even een korte synopsis van Link Sr. deze Link sr is een van de 3 Aftakkingen van de Held des tijds. (De Link van ocarina of time.)in deze tijdlijn is Link niet terug gekeerd naar zijn kinder tijd maar is volwassen gebleven. Tijdens de Duratie van de oorlog en het gevecht met Ganon kon link natuurlijk niet terug naar het Kokiri dorp in het bos. Hij was immers volwassen en werd daardoor niet eens herkent door de Kokiri. Waar verbleef hij dan?, nou hij verbleef in de stal van de Lon Lon Ranch. Hij werd door Malon verborgen gehouden. en door dat geheim kregen ze een warme band. Maar helaas tijdens het gevecht met Ganon sterft Link.

Met een gebroken hart Leert Malon dat zij inverwachting is. ze zweert het kind te krijgen en op te voeden. Helaas sterft Malon in het Kraambed als zij bevalt van een zoon. naast haar bed zit Link zijn broer Alfon. Als Malon voelt dat ze te zwak is en zal sterven legt zij haar hand op Alfon’s arm en zegt hem “Zijn naam is Link!” daarna sterft ze en neemd Alfon de pas geboren Link in huis.

Alfon straat er nu alleen voor om Link op te voedden. Dit valt hem best zwaar de eerste paar jaar. Het land gaat nog steeds gebukt onder Ganon,s dictatuur en dat lijkt niet snel te veranderen. Al Vormt Alfon al snel een verzet tegen Ganon samen met een paar oude Hylian soldaten. een paar Sheikah de prins van de gorons ook genaam Link. en De vader van Malon. zij slagen er in om Hyrule te bevreiden van Ganon. Alfon gaat terug naar zijn vredige leventje en de Jonge Link.

Alfon voed de jonge link op als zijn eigen zoon. al vertelt hij Link op jonge leeftijd al wel dat zijn bijde ouders zijn gestorven. Alfon is ook goed bevriend met de Koning van Hyrule en zijn dochter Zelda. hij houd Link wel weg bij haar. te bang dat zijn lot het zelfde zal zijn als dat van zijn broertje Link Sr. ondanks zijn angst leert hij de jonge link wel zwaardvechten. De jaren daarna gaan heel snel en Link groeid al snel op.

op een storm achtige nacht word de nu 17 jarige Link wakker door een nacht merrie. In deze nacht merrie werd hem door een verscheining van Zelda gezegt dat ze ontvoierd is door een tovenaar. ook hoort hij gestommel. wat hij vind is dat zijn oom zich klaar maakt om te vertrekken. het enige wat Alfon zijn neefje vertelt is dat dit niet voeld als een gewone storm en dat hij darom naar buiten gaat. hij zal de volgende ochtent terug zijn.

Maar als hij nogmaals een nacht merrie krijgt die hem zegt snel te zijn.(omdat ze niks zelf kan) Ontdekt Link dat het al ochtend is en zijn oom niet terug is gekeerd. Link besluit zelf te gaan zoekken naar zijn oom. na een korte zoektocht vind hij Alfon dodelijk gewond in een verbogen tunnel. Link wilt zijn oom redden door hem naar een dokter te brengen maar Alfon weet dat zijn laatste uur geslagen heeft. Hij geeft Link zijn zwaard en schilt en zegt hem dat hij het kan. Hij moet Zelda en dus ook Hyrule redden. zijn laatste woorden zijn “Zelda is jouw… ” (wat het einde van de zin was is nooit duidelijk geworden sommige denken jouw zus. en sommige denken Jouw Lotsbestemming. ik ga af van Lotsbestemminbg omdat over het algemeen de Chemie tussen Link en Zelda een beetje Mulder en Scully is (intiem dus)) Hierna sterft Alfon.

Woedend gaat Link het kwaad te lijf wat verandwoordelijk is voor de dood van zijn oom en Zelda gevangen houd.Nadat hij Zelda gered heeft vertelt zij hem dat haar vader is gestorven terweil hij probeerde haar te redden, en dat als hij Hyrule red er een kans is dat hij bijde verliezen kan terug draaien. Hij slaagd er in om Zelda te redden en met behulp van de Triforce weet hij De koning en Alfon weer tot leven te wekken.

Link wil zijn oom het zwaard en het schilt terug geven maar Alfon weigert dit. Hij vertelt zij neefje dat het nu zijn tijd is om ridder te worden.

Als hij na een nacht naar het kasteel gaat en de Triforce aan raakt word hij geteleporteerd naar een donker bos. Hier ziet hij een oudere vrouw die word aan gevallen door Octorocks. hij verslaat de wezens en red daar door de oude vrouw die zich voorstelt als Impa. de kinderjuf van Zelda. Zij vertelt hem dat ze zich bevinden in Labrynna. zij is op zoek naar Din en Nayru om Hyrule en Labrynna te redden. Link neemt deze taak opzich en vecht tegen het kwaad in Labrynna. Uit eindelijk vind hij Twinrova die met behulp van de drie vlammen Ganon wilt doen herleven. Link verslaat haar en een ziel loze Ganon door Prinses Zelda te redden die diende als offer om Ganon voledig te laten herleven. Hij brengt Zelda naar Hyrule terug en keert weer terug naar zijn oom om hem weer zijn wapen en schilt terug te geven.

Inplaats van ze aan te nemen vertelt Alfon hem “Link andere landen hebben jouw helden daden nodig.” Hier door gaat Link per boot weg van Hyrule. Al gouw zinkt het schip en weet Link in een reddingsbootje te ontsnappen. Met dat bootje komt hij in zwaar weer en het reddings bootje breekt in duizend stukjes.

Hij spoelt aan op Koholint eiland. Daar word hij gevonden door Marin en zij brengt hem naar haar huis. daar ontwaakt Link al snel en ontmoet hij Marin en haar vader Tarin ( die wel heel veel weg hebben van Malon Talon en Alfon) Link vecht zijn weg door Koholint eiland en word daar gepest door een stierlijk verveelende uil! door zijn tijd op het eiland word hij heel close met Marin. er wakkeren zelfs gevoellens aan bij de jonge Link. Maar aan het einde te ontdekt Link dat het niets meer was dan een Droom. hij word al snel wakker terug in de zee. hij weet in de gecalmeerde zee een vlot te bouwen en wacht hier tot er hulp komt.

Links hulp laat voor ze ver hij weet Weken op zich wachten en in al die tijd dobbert de Jonge held op de zee.

Omt zichzelf bezigh te houden denk hij aan Marin het vantazie beeld van zijn ideale partner. Als hij eenmaal is gered brengen ze hem terug naar Hyrule waar hij probeerd zijn leven weer op te pakken maar dit is heel moeilijk voor hem. de eerste paar maanden gaat het nog wel. Maar al gouw woed er weer een oorlog in Hyrule. En werd er verwacht dat Link dit wel even op lost maar hij is daar geestelijk niet toe in staat.Door de oorlog is het land versplintert. Alfon sterft op een mooie leeftijd. dit brengt Link in een diepe depressie.En grijpt hij weer terug naar zijn waan beelden van Koholint eiland en natuurlijk Marin.

Het Dorp waar Link woond kijkt hem door zijn zwakke Geestelijke gezondheid en het feit dat hij niet opstond als de held in de oorlog aan met de nek. Órla de dochter van de lokale chef kok krijgt medelijde met de gebroken Link. Ze besluit voor hem te gaan koken. En hem gezelschap te houden. Al snel is zij het enige licht in Link zijn leven. Het dorp spreekt er licht schande van. Órla is zo,n mooi meisje met veel toekomst en die Link. dat is zo,n rare jonge. Maar uit eindelijk trouwen Link en Órla. Ze krijgen een zoon die zij ook Link noemen.

Die op zijn beurt zijn eigen avontuur beleefd maar dat kun je Hier! lezen