Er zijn in dit spel 4 Magie containers, die je nodig hebt.

Ik vertel je hier waar je ze kunt vinden en wat je nodig hebt.

De eerste is heel makkelijk. Je begint in een paleis. Als je er uit komt zie je een pad en veel water (Nou ja, lichtblauw gespikkeld spul. Ik neem aan dat dat water is 🙂 ) Loop het gras op (Je weet wel het groene gespikkelde spul) Loop nu naar beneden tot de rotsen (Die zo waar op een rotsmuur lijken. Nintendo! het moet niet gekker worden.) Loop helemaal naar links daar zie je een gat in de muur. Dit is een grot, loop er in en kijk goed uit. Let goed op de grond of er vijanden lopen. Steek desnoods een paar keer tot je helemaal zeker weet of er vijanden lopen. Aan het einde van de gang zie je een vaas staan. Dat is je magie container.

(Foto hier onder)

De tweede word al lastiger

Hier moet je eerst Death mountain langs. (Die zit achter het waterdorp waar je een brug moet laten maken) Als je door Death mountain heen bent zie je een klein vierkantje met kruisjes, een rots en een gat je hebt hier voor de hamer nodig. Spring in het gat om deze te vinden.

Sloop de rots en spring naar beneden. Pak de magie container en vertrek weer op de enige manier dat je dit kunt.

(Foto hier onder)

De derde is te vinden in het stenen labyrint. ik kan je beter met een foto laten zien waar die precies is.

Je hebt er wel de speciale laarzen voor nodig. Die een schat zijn in een level

De vierde en laatste is te vinden in het verborgen dorp Kasuto. Je hebt je hamertje nodig. je moet Kasuto vinden in een klein stuk bos. Als je het dorp gevonden hebt. Zoek nu een oud vrouwtje wat buiten een van de huizen staat . Heb je alle 3 de andere Magie containers zal ze je binnen uit nodigen en kun je de laatste magie container halen. Heb je de andere 3 niet, dan stuurt ze je weg.