Ga naar binnen en versla de wachter. Loop nu door en ga naar rechts, ga op het plateau staan en zet je magneet aan . Zo gauw je de Elektrische cilinder kan pakken, doe je dit en beweeg de cilinder tegen de draad aan om terug te komen naar waar je vandaan kwam. Ga nu naar de andere kant en zet de cilinder tegen de oranje steen op boven op het plateau. Ga er ook zelf bij staan en je gaat om hoog. Pak de cilinder weer met je magneet als je helemaal boven bent. Loop de kleine heling op, gooi nu de cilinder op de ijzeren planken. De wachters zullen door de kracht van de Elektrische lading sterven, pak de cilinder weer op en leg hem even neer waar hij niks onder stroom kan zetten. Duw de ijzeren kist nu over de rails en pak de cilinder weer. Loop nu naar boven en ga op het plateau staan, ga weer naar boven en plaats je cilinder als je boven bent op de plek hiervoor. Er komt nu een plateau jouw kant op, ga er op staan en gebruik zo gauw dat nodig is je magneet. Om de grote ijzeren kist over de rails te duwen, zodat je niet van het plateau word geduwd. Ga nu naar de Monnik

 

Wil je het liever zien? Klik dan op Link hieronder.