Ga naar links en pak de ijzeren ton met je magneet, zet hem zo neer dat hij de stroom (de geel groene balk) geleid naar een 2e stop. Pak de ijzeren kist en zet die op de stop richting de trap. Zodat een van de oranje ballen gaat branden, dit opent de deur met nog een ijzeren ton. Pak hem met je magneet en zet hem op de derde stop van het elektrische kristal. Pak nu de ijzeren kist en zet die op de stop, naar de 4e stop. Pak nu je originele ton en verplaats die naar de stop ernaast. Zodat de andere van de oranje ballen gaat branden. Met de schatkist erin. Open nu de schatkist, pak hem met je magneet en loop met hem naar de rechterkant van de kamer. Zet hem op de dichtstbijzijnde stop rechts van het kristal in het midden. Pak nu je grote ijzeren kist weer en zet hem in het gat waar hij precies past tussen de twee verhogingen. Pak een van je tonnen en zet die op de kleine stop aan de linkerkant voor het hek. Pak de tweede ton en zet die op de stop vlak bij de grote ijzeren kist. Nu gaat het hek open en laat nog een grote kist zien. Zet deze tegen de muur agter de trap aan en pak de andere kist, zet die aan de andere kant van de trap en zet ze echt tegen de trap en de muur aan. Doe nu de groeten aan de monnik.

Wil je het liever zien? Klik dan op Link hieronder.