Zet de twee ijzeren blokken op de kleine palen, dan gaat de deur open. Pak je magneet en haal de ketting van de paal af, breng hem naar achter waar een oranje bal staat. Ga nu naar boven met de lift en schiet de wachters neer. Gebruik nu je magneet om de elektrische bal voor je, (zo hoog mogelijk boven je houdend) naar de andere kant van de kamer te komen. Leg hem daar op de plek, die voor hem bedoeld is (de iets om hoogstaande cirkel). Ga nu naar de volgende kamer. Ga in deze kamer, op de knop staan en gebruik je magneet om de ijzeren kist over de rails naar het laatste plekje te brengen. Zodat hij de stenen blokken tegen houd. Gebruik nu je magneet op de middelste balk, om de oranje bal iets naar achter te plaatsen zodat hij de stroom geleid en het hek open gaat. Gebruik je magneet om het tandwiel weg te trekken en je opent kist. Gebruik nu weer je magneet om het tandwiel naar de vorige kamer te brengen, houd hem nu omhoog. Zodat je hem op de goede plek op een uitstekende balk, tussen de twee tandwielen in kan plaatsen en dan opent de deur naar de Monnik.

Klik op Link hieronder voor het filmpje