Je komt binnen en ziet gelijk een grote loopband. De sleutel bal komt er rustig aan rollen. Zet hem stil (de bal) voor het gat waar hij in moet. (hint de oranje belichte kom) en schiet er 1 keer op, de bal zal nu in het gat vallen. In de volgende kamer doe je bijna hetzelfde. Eerst moet je de wachters neerschieten en dan de bal pas stil zetten en in het gat schieten. De laatste is makkelijker, dan dat je het je zelf waarschijnlijk eerst gemaakt hebt. (zo niet doe je het beter dan ik) Zet de bal stil en sla hem richting het gat. Als hij te ver komt geen probleem, je kan hem straks optillen. Zet nu een van de lasers stil en geef Link wat cardiotraining, door over de loopband te rennen. ga op het midden blokje staan en zet stil. Ren nu weer verder over de loopband.(snap je al waar Link zijn mooie figuurtje vandaan heeft?)Pas wel op dat de grote blokken op de andere loop band de laserstralen blokkeren. Is de bal nog niet in het gat gevallen. Zorg er dan voor dat dit wel gebeurd. Loop nu naar de Monnik.

Snap je het nu niet helemaal. Klik dan op link hier onder om het te zien