Pak de elektrisch pulserende bal, met je magneet en leg die tegenover de andere. De deur gaat nu open, ga naar rechts en versla de wachter. Schiet nu het touw kapot wat de elektrische bal omhoog houd. Gebruik weer je magneet om hem te pakken en ga naar de andere kant. Leg hem op de overduidelijke plek, nu gaat de loopband aan en valt de grote steen naar beneden. Ga over de loopband en over de steen naar de volgende kamer om de kist met de sleutel te openen. Ga naar de deur met het slot erop en doe hem open. Versla de volgende wachter en gebruik nu je magneet. Om in het rechter bad het ijzeren blok dat niet onder stroom staat, iets naar het andere blok te brengen dat wel onder stroom staat. (scuif met de blokken net zo lang tot dat het oranje kristal groen word)De deur gaat open en je kan naar de Monnik.

Zie je het liever? Klik dan op Link hieronder