Deze is best leuk! Draai het blok aan de linkerkant 3 keer, door tegen de gloeiende steen te schieten met (gewone)pijlen. Maak de kisten kapot die boven op een plateau staan. Pak nu de bal en ga de trap op. Leg de bal tegen de steen aan en ga er zelf bij staan. Je word nu met bal en al gelanceerd, je vliegt naar het volgende blok herhaalt wat je net hebt gedaan. Je vliegt nu naar het blok wat je net 3 keer hebt gedraaid, doe hetzelfde als eerst en de bal valt in het gat en jij kan naar de Monnik.


Deze kun je ook makkelijker doen, nou ja makkelijker. Langdradiger eigenlijk, dit heb ik geleerd van mijn steun en toeverlaat als het gaat over The Legend of Zelda, Austin John Plays. Heb je nog een houten kist over? Zet hem tegen de muur, gooi de bal er op. Klim er zelf op en gooi de bal over de muur. Ga dan door de 2 deuren heen naar de monnik.