Oké deze is wat flauw gezegd, ik weet het maar het trok je aandacht en dat is wat ik wilde. Ik wil het namelijk hebben over pijlen en waar zijn ze te vinden? Welke zijn er? Deze post is opgedeeld in 2 hoofdstukken. 

#1 de verschillende pijlen, 

#2 waar zijn ze te vinden.

Oké deze is wat flauw gezegd, ik weet het maar het trok je aandacht en dat is wat ik wilde. Ik wil het namelijk hebben over pijlen en waar zijn ze te vinden? Welke zijn er? Deze post is opgedeeld in 2 hoofdstukken. #1 de verschillende pijlen, #2 waar zijn ze te vinden.

 

#1 Verschillende Soorten Pijlen

 

Gewone pijlen:

Eigenlijk wat de naam al zegt, het zijn gewone pijlen voor je boog. Het enige wat ze doen, is je vijand verzwakken. Ook te gebruiken om tegen dingen aan te schieten, als je ze hebt stil gezet met Stasis. Maar ook om gloeiende stenen op afstand te beschieten in een tempel, of een ballonnen puzzel van de korok’s. Kortom is het zonde voor sommige dingen, om je speciale pijlen te gebruiken. Pak hiervoor gewone pijlen.

 

Elektrische pijlen:

Deze zijn heel fijn als het regent of als er water ligt. Als je de pijlen dan afschiet, maken ze een bal van Elektrische energie die alles in die bal onder stroom zet.  (als je rechtstreeks op een vijand schiet) zal je de vijand een korte tijd uitschakelen, zo heb je even tijd om er bijvoorbeeld naartoe te lopen.

 

Vuur pijlen:

GELUKKIG NIEUW JAAR :p. Geef toe dat is ook wat jij dacht. Oké nu terug naar de orde van de dag, deze pijlen zijn geweldig om dingen mee in de brand te zetten. Als je een gewone pijl in de brand steekt, door deze in vuur te houden. Dan doven ze na een paar seconde al, de Vuurpijl blijft branden. Ook blijven ze branden in de regen.

 

Bom pijlen:

Mijn lievelingspijlen! Als je deze afschiet tegen een vijandig kamp en de pijl ontploft, zorg dat je schiet op een rode ton dan richt je de meeste schade aan. Gebruik hem op bombardeerbare muren, tegen wachters zijn ze ook handig. Schiet wel ver genoeg van je af, want net als bij afstandsbommen ze kunnen ook jou (Link)verwonden. De Bom pijlen hebben 2 zwaktes. In de regen gaan ze niet aan en zullen ze niet ontploffen. Terwijl in het Eldin gebergte ontploffen ze, als je ze nog op je boog hebt dus gebruik ze NIET! in Eldin.

 

Geavanceerde Pijlen:

Deze soort pijlen zijn al uitgelegd en dat kun je ,,Hier! lezen.

 

#2 Fantastische pijlen en waar ze te vinden:

Gewone pijlen:

Deze zijn er in overvloed, je vind ze op verschillende plekken. De meeste boogschutters in Hyrule die ermee op Link schieten, missen vaak. Dus kun je de pijlen, als je de schutter verslagen hebt gaan zoeken en oppakken. Als je Amiibo’s gebruikt, krijg je ze ook vaak als extra bonus naast de schatkist. Ook kun je ze vangen in je houten schild, als ze tegen je worden afgevuurd en ze zijn raak. De meeste winkels verkopen ze ook, sommige winkels niet zoals de winkel in Eldin.

Vuur pijlen:

Minder makkelijk te vinden dan de gewone pijl. Met Amiibo’s krijg je ze regelmatig, nu hoor ik je denken. Maar ik heb geen Amiibo’s en kan deze ook niet kopen, want ze zijn zo duur. ja daar ben ik het mee eens, maar ik heb alle 24 Zelda Amiibo’s in de vorm van kaartjes. Net zo groot als je spel cartridge, klik Hier voor onze linkspagina daar staat een link voor de kaartjes en die zijn helemaal niet zo duur. Nu de winkels waar je deze pijlen kan kopen: in Eldin zit een winkel voor Vuurpijlen, in het Gerudo fort, in Kakariko en in Tarrey.

IJs pijlen:

Deze zijn nog iets minder makkelijk te vinden dan de boven genoemde pijlen. met Amiibo krijg je ze regelmatig en in de winkels in Eldin, Het Gerudo fort, Zora’s domein en Tarrey kun je ze kopen. Ook schieten vijanden er wel eens mee op Link. Als je de vijand dood hebt, bestaat de kans dat ze een bundeltje ijs pijlen laten liggen voor je.

Bom pijlen:

De Bom pijl vind je regelmatig in je Amiibo bonussen. In Hateno, Gerudo fort, Tarrey en Rito zijn ze te koop. Nu heb ik een trucje wat iets training vergt, boven het doodskopmeer staat een boom met daarin een Bokoblin kamp. Al deze vijanden hebben bom pijlen, ga regelmatig naar die boom toe en zorg ervoor dat het goed regent. Trek de aandacht van de Bokoblins door te fluiten. Ren nu heen en weer elke keer als er een pijl valt kun je deze oppakken. Als er niks meer dan een vonkje in het gras land, is het tijd om te gaan. (ik zal dit filmen dat vind je zo snel mogelijk op ons YouTube kanaal) Succes.

Geavanceerde pijlen:

Eigenlijk maar op 1 plek te koop/te vinden, het Akkala Instituut bij Robbie.