Dit is Anne’s favoriete tempel. Om er te komen, leg ik je in het filmpje uit(link hieronder).

Maar als je binnen bent is het eigenlijk hetzelfde als alle andere tempels op de Hoogvlakte. Ga naar het altaar en krijg je Rune. de Afstand bom(men). (eindelijk je krijgt oneindige bommen zonder cheat. YEEEEEEEEAAAAH YOU GO NINTENDO.) Goed terug naar de orde van de dag hahaha. Je loopt de helling af, je drukt op L(L1 op sommige pro controllers)en je legt je bom neer voor de muur door op A te drukken. Je loopt naar achter, dat is HEEEEEEEEEL belangrijk. Je drukt weer op L (L1) en de bom doet wat die moet doen BOEM! Loop nu door het gat. Rechts is een blokkade die je moet opblazen voor de kist, linksaf om verder te gaan. Leg een bom bij de blokkade waar je heen wil, LOOP NAAR ACHTER en dan BOEM. Loop naar boven, nu zie je een plateau dat heen en weer gaat. Hier kun je het beste een vierkante bom plaatsen. Dit doe je door naar boven te drukken op je D-pad, (het naar boven pijltje op je linker joycon of linkerkant van je Pro Controller) houd hem in gedrukt en ga met je rechter duimstick een veldje naar rechts zo dat de vierkante bom is geselecteerd.

Goed nu leg je dus een vierkante bom op het bewegende platform stap nu van het platformpje af. Wacht tot deze bij de muur is en BOEM BABY!, de muur is weg. Stap nu zelf op het platform en loop naar de volgende ruimte zo gauw je dit kan. Om de kist te pakken ga je naar links en dan weer naar links. Je zet jezelf neer op het 2e naar boven schietende blok, dit lanceert je. Open de kist en spring naar beneden, dit doet je geen pijn. Loop nu naar de trap, ga die op en loop naar het omhoog schietende blok met daarnaast een rare ijzeren trechter. Stop een ronde bom in de trechter. Wacht tot het stenen blok je bom op de muur heeft geschoten en dan boem. Doe dit eventueel nog een keer, als er nog een deel van de muur staat. Is de muur helemaal weg kun je naar beneden om op de plek te klimmen waar de muur stond ga nu naar de oude Monnik die kun je niet missen.

Wil je dit liever zien klik dan op Link hieronder.