Deze ziet er bekend uit ,gebruik Cryonis om de muur van water op te komen. Hoe dan? Door een soort trap van ijs blokken te maken. Ga eerst, blok voor blok naar de waterval. Zet er dan 1 schuin op de waterval en klim er bovenop. Schiet de wachter het water in, die kunnen namelijk niet zwemmen. Ga nu blok voor blok naar zijn plateau. Daarna een blok naar de muur zetten en klim hierop nu zie je een vlot. Maak voordat je op het vlot klimt, zo ver mogelijk van je af een blok ijs als blokkade voor het vlot. Schiet nu de wachters het water in, ga op het vlot staan en vaar mee. Maak een blok ijs onder het val luik en zwem zo snel mogelijk naar het gat wat het maakt. Pak de kist en zwem nu weer het vlot op of zwem naar het verre blok ijs. Klim er op en spring er van af. Gelijk je zweefzeil pakkend en vlieg naar de Monnik.

 

Zien jullie het liever? Klik dan op Link hieronder.