Spring snel op de schommelende ijzeren plaat en spring op tijd op het platformpje. Gebruik je magneet om de volgende schommel aan te zetten, door hem naar je toe te trekken en boven je los te laten. Spring er nu zo snel mogelijk zelf op en spring op het juiste moment over naar het verre platform. Schiet nu met je pijlen op de touwen, die de brug omhoog houden en hij gaat naar beneden. Pak de kist rechts van je, loop nu terug naar links en gebruik je magneet op de stekel ballen. Pas op, dat ze je niet raken. Elke keer als je een bal op je magneet zet, loop je door je magneet gebruiken om hem heen. Hang hem nu zo stil mogelijk en ga naar de volgende stekel bal. Je kan bij de laatste bal het nog doen, om de 2e kist te pakken maar dat hoeft niet. Loop nu naar het plateau wat iets omhoog staat. Gebruik je magneet om het onderste ijzeren plateau, naar je toe te trekken. Spring er snel op, want het zal snel terug schieten omdat de rails waar hij op loopt iets helt. Gebruik nu de andere ijzeren plateau’s om een trap te maken naar de gloeiende steen, sla hier op of schiet erop van een afstand. Er komt nu een lantaarn nar beneden, schiet op het touw of gebruik een vuur pijl om de blaadjes aan te steken en daarbij ook de houten balk die als slot dient.Heb je geen vuur pijl schiet dan op het oranje kristal er zal een vuurschaal uit het plafont komen gebruik deze om de blaatjes aan te steken met door het vuur te schieten met een gewone pijl. (ik raad de vuurpil methode aan de andere methode lukt Jane al niet)Gebruik je magneet om de deur open te maken en loop naar binnen naar de monnik.