Dit is best een makkelijk tempeltje, waarschijnlijk 1 van de eerste die je doet naast de Vergeten Hoogvlakte. Voor de eerste kist klim je op de trap links, spring dan van het plateau af in de vind straal. en open gelijk je zweefzeil. Zo vlieg je naar de kist.

Nu klim je op de grote trap in  het midde en laat je de wind je weer voeren naar het volgende platform. Kijk nu goed hoe de volgende wind staat, volg zo de winden tot je bij de Monnik bent. Vergeet niet op tijd op B te drukken om je zweefzeil weg te doen, anders vlieg je te ver.

Voor de getrainde speler is er een tweede kist. Als je op het platform bent met de monnik ren je richting de kist, op het laatste moment pak je het zweefzeil en vlieg je naar de kist. Blijf lopen naar de kist toe en als je het goed hebt gedaan, kom je bij de kist uit. Dit is een soldaten groot zwaard, dus wil je die niet negeer deze kist dan.

Op het filmpje hieronder staat de kist nog niet, ik zal Bosh Kala Tempel daarom dus opnieuw filmen. Tot dan heb ik het filmpje hieronder.

Zie je het liever, klik dan op Link hieronder.