In deze Tempel zie je gelijk een grote knop, maar je bent te licht om hem in te drukken. Zwem naar de overkant en pak je boog. Schiet aan de nu rechterkant. (als je naar de knop kijkt anders links) Schiet met een gewone pijl, de twee touwen kapot die het houten plateau vasthouden. Er valt nu een kist in het water. Als je je magneet aan zet, zie je dat er al 3 kisten in het water liggen. Haal ze 1 voor 1 naar je toe en open ze, zet ze daarna ook 1 voor 1 op de knop. Samen zijn ze wel zwaar genoeg. Nu opent er een deur met daarachter, een grote ijzeren kist. Pak deze met je magneet en zet hem tegen de rechter achterkant van de lift aan (het om hoog en laag gaande stenen plateau). Ga op de lift staat aan de linkerkant en klim op het gaas zo gauw je dat kan, als de lift weer beneden is vlieg je op de ijzeren kist. Als de lift weer helemaal omhoog is, klim je op het hogere rek en loop je naar de monnik.

Wil je het liever zien? Klik dan op Link hieronder.