Oké, ik ben eindelijk een echte man, ik heb de Dodongo’s Cavern gedaan. Op naar Dodongo. Genoeg bommen? Check. Genoeg hartjes? Nou ja, als hij niet te vaak tegen me aan komt dan wel. Nou dit gaat wel lukken hoor. Zoals in Zelda 1, voer je hem een bom. Het is een beetje anders dan in deel 1. Als Dodongo zijn bek open doet, een rode gloed in zijn mond heeft en lucht zuigt. Gooi je een bom naar hem toe, zolang hij lucht zuigt als je dicht bij genoeg staat. Hij eet hem op en BOEM, doe dit een paar keer. Maar, O NEE! Dodongo komt op me af rollen. Sommigen zullen zeggen, ga in de hoeken staan en hij raakt je niet. Bij mij klopt dat alleen niet, hij bleef me raken. Wat ik ontdekte is, als je aan de lava kant. Net voor de lava gaat staan, dan raakt hij je niet. Ik zal proberen hier een filmpje van te plaatsen, dat word dan wel met een emulator. Dan kan ik mijn scherm filmen, dus houd het in de gaten.