je komt binnen en je bent hoger dan de rest van de puzzel. Je ziet de monnik gelijk maar kun je nog niet heen. je kunt 2 dingen doen. Je springt rechts gelijk naar beneden en pakt kist 1. Je pakt nu de lazer op en die zet je op het heen en weer gaande plateau, zo dat deze de oranje kristal aan en uit zet. Nu kun je kiezen je loopt weer om hoog om zo dat je op de op en neer gaande blokken terecht komt (dit vergt wat timing kijk goed welke blokken lager uit komen dan de ander mik daar op en als je het goed timed vlieg je er zo op.) loop nu voor zichtig terweil  de bllokken bewegen naar de kist. open dees. loop verder tot de om hoog en laag gaande trap en vlieg of loop er naar toe.  Keuze 2 is gewoon gelijk naar de trap te lopen en er op te stappen zo gouw dit kan. Loop elke keer dat je het kan een platvorm hoger (dit doe je over duidelijk door op de bewegende delen van de trap te gaan staan op het juiste moment) tot dat je bij de monnik aan komt en doe hem de groetjes van me.

Wil je dit liever zien, klik dan op Link hier beneden.