Dit is best een leuke tempel, al is hij wel lang. Je begint in een kamer met een gesloten deur en een hele grote bal. Pak je magneet en gebruik die op de kleine ijzeren bal in de kooi. Trek hem naar achter en laat hem weer los, de snelheid van de bal zal de deur open zwaaien. In de volgende kamer komen er heel snel, ballen met stekels naar beneden. Je kan ze stil zetten met Stasis of vasthouden met je magneet. Er een vast houden en dan voorzichtig door te lopen. Er zitten 2 kleine wachters binnen, als ze je nog niet zien en je hebt vuur pijlen schiet op de bladeren op de grond en ze branden dood (zo handig). Houd je nou niet van vuur pijlen of heb je ze gewoon niet? Dan kun je de kleine wachters aanvallen met je wapens en de grote bal op het houten platform naar beneden krijgen met een bom, neem wel genoeg afstand als je hem laat ontploffen. In de volgende kamer zitten weer 2 wachters versla deze met pijlen of wapens, verder kun je hier nog niets. Dus ga je naar de volgende kamer, deze is te bereiken door het stenen platform stil te zetten en dan te gaan rennen. Nu mijn favoriete plekje van deze tempel. Ga naar het altaar wat je ziet, nu moet je een ijzeren bal tegen een stenen bal aan duwen met een hamer. Dit gaat het makkelijkst als je de stenen bal stil zet, dan snel het altaar activeert en zo snel mogelijk de stenen tegen de ijzeren bal aan tikt. De stenen bal moet door een gat vallen en dan tegen de deur zo dat hij open gaat. Ga dan naar de volgende kamer. Hier moet je een pijl en boog hebben, een vuurpijl is hier het makkelijkste. Zet de bladeren in de brand, dat zorgt ervoor dat de bal los komt. Het volgende gaat op timing, daar kan ik je niet echt mee helpen. Behalve te vertellen dat je het stenen platform stil moet zetten en op het goeie moment de bal iets laat springen door op het goede moment op de knop in de grond te gaan staan. Succes. Ga op de knop in de vloer staan om het hek te openen, daarna zet je het stenen ding vast met Stasis. Sla dat ding in elkaar (sla er tegen aan), laat het de deur openen aan de overkant. Ga in deze laatste kamer op het plateau voor de gloeiende steen staan, geef de steen een klap. Het platform lanceert je, pak je zweefzeil en vlieg naar de oude monnik. Dan kan je nu lekker uit puffen, tot de volgende tempel.

Wil je het liever zien? Klik dan op Link hieronder.