Voor de kist ga je naar links, je pakt een ton en gaat op het platform staan. Als je het eerste hekje door bent zet je, snel je ton neer op het platform en kniel je zodat je niet van het platvorm word geduwd. Ga snel weer staan, pak de ton op en ga snel naar links. Zet de ton op de knop in de grond, pak nu de kist. Deze kist heb je echt nodig, om de tempel af te maken. Ga nu naar rechts voor de schatkist. Doe eigenlijk bijna hetzelfde, maar hij werkt iets anders. Zet een ton neer op het platform en pak je boog. Wacht tot je het eerste open hek door bent en schiet op de gloeiende steen. Wacht tot je door de tweede opening bent en schiet weer snel op de gloeiende steen. Pak de ton en zet hem op de knop in de vloer, pak de schat. Loop door het midden, maak de deur open en doe weer de groeten aan die oude Monnik voor me.

 

Klik op Link hieronder voor het filmpje