Het is tijd om Link een volledige Cardiotraining te geven, als een volledig door geleerde hamster. Dat moet hij in Titaan Naboris toch ook al, dus laten we hier beginnen. Ren naar beneden de centrifuge in, of zoals ik hem noem het hamsterwiel. Pas op voor de stekel ballen. Nu zie je in het hamster wiel 2 grote plateaus mee draaien. Loop achter een van deze plateaus en loop  mee met het wiel , zodat je er op loopt als deze horizontaal staat. Zo gauw je een tandwiel ziet en het andere plateau staat zo danig, dat je op het kleine plateau in de verte kan landen. Zet dan het tandwiel stil en ga zo snel mogelijk naar het kleine plateau, spring op het rechtop staande tandwiel. (wat naar boven gaat) Klim mee, tot je weer op een Plateau kan springen. Wacht nu tot het trap deel voor de rest is gedraaid, zodat je omhoog kan klimmen. ren zo snel mogenlijk de trap op en daarna naar de oude monnik.

Zie je het liever? Klik dan op Link hier beneden.