O jippie, een gyroscoop tempel. Ik haat ze. Maar als ze jouw favoriet zijn, veel plezier. Al is deze voor mij een uitzondering, deze is best leuk en best makkelijk. Je moet een bal in een gat krijgen door er met een hamer op te slaan. Ga naar het altaar wat je ziet en met je gyroscoop (je beweging controle), beweeg je de hamer. Sla tegen de bal voor de hamer, probeer hem in het midden te houden en niet te hard te slaan. Is hij eenmaal in het gat dan komt er een plateau en je kan naar de oude Monnik. Achter de oude monnik kun je de kist halen op praktisch dezelfde manier. Alleen staat dit pad van de bal een beetje gekanteld, lukt het niet. Geen probleem hoor. Wil je het blijven proberen, ga je gang. Zo niet, ga naar de oude Monnik en haal je heldenbol.

Wil je het liever zien? Klik dan op Link hieronder.