De Cryonis tempel. Ook deze is vrij eenvoudig, ga naar het altaar en ontvang de Rune.

(door op A te drukken als je het woord bekijken ziet staan)

Mooi die staat nu aan, zet hem aan door op L de drukken (L1 op Sommige Pro Controllers).

Ga nu naar het laagje water,als je een blok kan maken druk op a(dit zie je door dat er een doorzichtig blok ijs om hoog komt met  de optie A Bevriezen)druk op a, ga er nu naast staan en druk op x om er op te klimmen. Klim daarna op de muur en loop verder. (het is dus wel slim om je blok ijs zo digt mogenlijk tegen de muur te bouwen)Leuk een val hek, maak een ijsblok hier onder. Het hek gaat dan omhoog en jij kan er onderdoor. Loop de gang door, pas op links is een Wachter. Versla deze met pijlen of wapens. Op een hoger plateau (waarschijnlijk schuin achter je) staat de kist, maak voor de muur een blok ijs. Klim er op en open de kist. Nu zie je een stenen plank liggen, maak daar onder weer een blok ijs. Klim de stenen plank op en ga daarna naar de oude Monnik.

Zie je het liever? Klik dan op Link hieronder.