Deze zijn iets effectiever dan Pep voedsel. (die vind je Hier!) Een boost gerecht, geeft je tijdelijk een extra (gele) energie meter. Deze houd je, zo lang je niet alle energie er in op maakt. Hieronder de recepten. Mix nooit Pep en Boost producten samen, dan zullen ze hun extra’s verliezen. Mix ook nooit 2 verschillende extra’s bij elkaar, dan verliezen ze deze extra’s en zullen ze alleen maar je hartjes bijvullen.

Pro tip: Alles wat boost heet, kun je bij elkaar koken. Dat geld voor alle soorten extra’s, alleen niet verschillende extra’s mixen.

RECEPTEN:

 

Paddenstoelspies (Boost)

Nodig:

Het liefst 5 Boost Zwammen

Een Kookpot

Gestoomde Groente (Boost)

Nodig:

Het liefst 5 Boost Wortels

Een Kookpot

Vlees en Paddenstoelspies (Boost)

Nodig:

Minstens 1 Boost Zwam.

Minstens 1 stuk Wild (XL of gewoon)

Een Kookpot