Je hebt zo weinig hartjes, zo weinig en ik moet heel hyrule nog door. Geen zorgen! Hiervoor heb je Hartig eten, ik ga je hier geen recept voor geven. Meer wat heb je nodig, Pas op! Mix nooit 2 verschillende extra’s ingrediënten samen, (energie voedsel en hartjes/hartig eten)ze zullen dan hun extra functies verliezen!

Hier een lijst van al het Hart(ig) voedsel:

Hart Radijzen

Grote Hart Radijzen

Hart Truffels

Grote Hart Truffels

Hart Doerians

Hart Zalm

Je kan alles met de naam ”Hart” koken, met wild, gevogelte of inderdaad gewoon samen. Het effect zal zijn, dat er bij het voltooide recept een geel hartje met een cijfertje staat. Dat cijfertje geeft aan hoeveel extra hartjes je krijgt, als je dit gerecht op eet. Ook vult het al je hartjes weer aan. Als je het dan op eet, krijg je 1 of 2 rijen gele hartjes. Dit zijn tijdelijke hartjes, als je ze verliest zijn ze weg. Dit is een handige manier om langs moeilijke stukken te komen.