Je kent het vast wel, je hangt aan een berg, toren of een paal. Of je bent heel lekker aan het rennen of weg rennen voor een vijand en je energiemeter is op. De oplossing hier voor is simpel, KOKEN!. Ik zal hieronder een paar recepten delen voor extra energie. Van deze recepten krijg je groene energie meters, die alleen je energie aan vullen! Je hebt ook recepten voor gele energie meters, die zijn tijdelijk extra. Voor die recepten, klik Hier! Let op! Mix nooit dingen met verschillende extra’s, bijvoorbeeld mix nooit en pep zwam en een knokbanaan. Een pep zwam geeft energie en een knokbanaan maakt je aanvallen sterker. Maar kook je deze samen, doen ze niks extra. Ze vullen alleen je hartjes bij. Houd alle recepten berichten, goed in de gaten. Al spelende, leer ik zelf ook meer recepten en zal ze dan op schrijven voor je. RECEPTEN Pep Zwam Spies: nodig: 5 Pep Zwammen Een Kookpot Visspies Energie: nodig: 5 Energie Baarzen Een Kookpot Vis en Vlees Mix Energie: (deze zijn er in verschillende sterktes) nodig: Minstens 1 Energie Baars Minstens 1 Pep Zwam Minstens 1 stuk Wild (XL of gewoon). Een Kookpot Paddenstoelen en Vleesspies Energie: nodig: Minstens 1 Pep Zwam Wild XL of gewoon Een Kookpot