Het begin is heel makkelijk, steek de twee vuur palen aan. Nu zie je een draaiend spijkerbed. Hier is het beste om gewoon een weg te vinden tussen de spijkers door. Ga op de knop staan en de muur gaat open. Pas op, hierachter staan 4 wachters. Versla ze op de manier die het beste bij je past en zet bij beide plateaus een blok ijs neer met Cryonis. Pak bij de rechterkant de schatkist en aan de linkerkant ga je op de knop staan. Nu gaat de muur open, ga op de volgende knop staan en ren meteen naar links of rechts. Er komt een grote stekel bal aan door de kisten, loop naar boven de volgende kamer in. Loop de bocht om en stap op de knop en ren weer snel de hoek om. Weer een stekel bal, gebruik je magneet of Stasis om hem stil te zetten. Anders blijven er stekel ballen komen, ga nu naar boven en zeg gedag tegen de monnik.