Dit is een ingewikkeld tempeltje. Je ziet een gloeiende steen, 4 platformen, een kist, een knop, een ijzeren kist, een lazer en een stenen blok. Lees nu even goed mee. Loop het eerste platform op (die met de gloeiende steen.), sla de gloeiende steen tot het draaiende stenen blok bij je is. Nu kun je twee dingen doen, leg er een vierkante bom naast of zo als ik vaak doe gebruik je pijl en boog. Gebruik je een bom, gewoon laten ontploffen en je word door het draaiende stenen blok meegevoerd naar het volgende plateau (die met de schatkist). Open de schatkist en gebruik je magneet om hem op het stenen blok te krijgen, ga er bij staan. Schiet nu met je boog op de gloeiende steen en gebruik je magneet om de kist op de knop te zetten, de deur naar de monnik gaat nu open. Spring van het stenen blok af en ga terug naar waar je begon, sla de gloeiende steen nu 1 keer. Pak de ijzeren kist van de muur af en laat de laser de gloeiende steen raken. Nu staat het stenen blok weer voor je, leg een bom neer of gebruik Stasis om de laser stil te zetten. Ga zo snel mogelijk op het blok staan, gebruik een pijl om je weer naar de knop te laten brengen. Stasis de laser weer. Als die weer aan gaat sta je voor de oude monnik.

 

Klik op Link hieronder voor het Filmpje