Dit is geen makkelijk tempeltje, maar hier gaan we. Heb je nog bompijlen? Mooi! Ren zo snel mogelijk naar de andere kant van de kamer, pas op er komt een stenen bal naar je toe. Zet hem of stil of RUN LIKE THE WIND! Pak je bom pijl en kijk omhoog, schiet de blokken kapot voor de kist. Goed nu de rest van de tempel, zet de bal stil zodat je er achter door kan lopen. Ren naar boven, nu word het moeilijker. Aan de rechterkant zie je een metalen bal vallen, gebruik je magneet om deze te pakken. Gebruik nu de ijzeren bal, om alle stenen ballen te blokkeren. Dit doe je door, weer terug te lopen naar het midden. Houd de bal voor de helling en loop door. Neem de bal nog steeds mee naar de laatste helling, hier komen verschillende ballen in verschillende snelheden naar beneden. Leg de bal voor de ballen neer en houd je duim stick naar beneden. Loop nu naar boven, met de ijzeren bal als schild. Als je ver genoeg bent, zal je het beroemde deuntje horen en kun je naar de Monnik lopen. 

 

Zie je het liever Klik dan op Link hieronder