Mijn favoriete tempel (SARCASME), ik haat dit ding. het is namelijk een gyroscoop tempel. Maar met wat oefenen kom je er doorheen. Loop bij binnenkomst de trap op, (ja helemaal link Cardio jonge!) Goed, ga nu naar het altaar en draai nu de bal door het labyrintje heen. Zodat hij naar de andere kant kan. Alternatief kun je de joycons ook omdraaien, zodat je de solide achter kant ziet en dan voorzichtig naar het uit stekende punt te bewegen. Dan het balletje lanceren, zodat hij op de helling terecht komt. De kist is vrij makkelijk, als je hem net als ik over het algemeen omdraait. Draai het labyrint dan terug, zet het zo dat het uitstekende gedeelte net wat onder de helling komt in hoogte. Zet het draaien nu uit, loop of vlieg naar beneden en spring met je zweefzeil op het uitstekende gedeelte. Loop nu naar de kist, open hem en loop terug. Ga naar de oude monnik. Klinkt makkelijk he?

Wil je het liever zien? Klik dan op Link hieronder.