Waarschijnlijk de eerste tempel die je zal doen. Hij staat tenslotte het dichtste bij de toren op de Vergeten hoogvlakte. Maar hoe doe je hem?

 

Vrij makkelijk eigenlijk. Dit is in mijn ogen 1 van de makkelijkste tempels in het spel (hoeft voor jou niet zo te zijn hoor, schaam je niet als je hem moeilijk vind. Ik speel al 2 en een half jaar dit Zelda spel) Je gaat naar het Altaar wat er staat, je kun het niet missen. Het is het enige wat er nog te doen is. Je krijgt nu de Magnesis rune. Je zet deze aan door L in te drukken (op sommige pro controllers L1). Nu word alles wat van ijzer is rood. Je zal op de vloer 2 rode dingen zien liggen. Als je de Magneet er op zet, word er eentje geel. Druk nu op A en verplaats hem met je rechter en linker duim stick.(beweging kan ook in plaats van je duimsticks maar persoonlijk gebruik ik dat niet.)  (van je af duwen doe je met het pijltje naar boven naar je toe halen met het pijltje naar beneden) Druk  op B  als je de ijzeren plaat genoeg hebt weg gehaald en je het geluidje gehoord hebt.  Spring nu  in het gat wat het gemaakt heeft naar beneden (of de ladder) en volg de gang. Loop weer omhoog, nu zie je een grote muur met een ijzeren box er in. Activeer je Magneet en druk op A, als de box geel word duw of trek hem eruit. Klim op de kleine stenen blokken, Lukt dit nog niet pak je ijzeren blok weer op met de mag neet en duw de stenen blokken er mee weg. maar pas op. Er is een Kleine Wachter er achter staat. Sla hem met je wapen of schiet hem met bogen, als je die hebt. Of raak hem met een van de ijzeren blokken, door de magneet te gebruiken. (wat jij zelf het fijnste vind) (Tip wachters kunnen niet tegen water dus je kan hem ook van de kant af dwingen)

 

Loop nu over de ijzeren plaat, draai je om en gebruik je magneet om de ijzeren plaat over het gat te plaatsen aan de andere kant van je. Loop weer over de ijzeren plaat heen. Als je op de goede plek staat, kun je de magneet gebruiken om de schatkist naar je toe te halen. dit zie je door dat hij geel word. Doe dit als je dat wilt.

Vervolgens word je weg geblokkeerd, door 2 grote ijzeren deuren. Gebruik je magneet om deze te trekken. Je kan nu naar de Oude Monnik die op je wacht, voor waarschijnlijk je eerste Heldenbol.

 

Zie je het liever? Klik dan op Link hieronder.