Op de Vergeten hoogvlakte (Great Plateau als je in het Engels speelt) staan 4 Tempels, die je moet doen. De Owa Daim, is er 1 van. Hier krijg je de Rune Stasis (tijd stil zetten), deze Tempel lijkt misschien wat overweldigend maar hij is niet zo moeilijk.

Laat ik beginnen met het deel dat zo makkelijk is. Mijn katje het zou kunnen. Loop naar het altaar dat je ziet. Druk op A als je Bekijken ziet staan en voilà de Rune komt op je Sheikah steen.

Zo gauw je de rune hebt gekregen staat deze ook aan. Druk op L (L1 op sommige pro controllers), de rune activeert. Nu is alles wat geel kleurt, stil te zetten. Druk op A om dit te doen. Je zal zien dat een draaiend tandwiel geel oplicht, zet deze stil om over het platformpje wat draait te kunnen lopen. Je hoort nu een getik, dit is de tijd die je hebt. Loop over het platform voor dat het tikken op houd! Anders gaat het weer draaien en is die arme kleine Link de diepte in gestort, dat is toch zielig. Goed dat is stap 1, nu word het wat moeilijker. Namelijk om de bocht zie je een bal van een schuine helling af komen. Activeer je rune door weer op L (L1) te drukken, de bal word nu geel. Wacht tot het moment, dat je achter de bal door kan lopen en zet de bal stil. Loop nu zo snel mogelijk naar boven. Nu heb je 2 keuzes. Nog harder rennen om de kist te pakken die je ziet, of negeer de kist en ga verder naar de oude monnik. Als je de kist negeert lees dan de beschrijving bij Keuze 2 Alleen.

Keuze 1 ik pak de kist eerst:

Als je snel genoeg bent geweest, heb je hier nog tijd voor. Ren zo snel mogelijk ook de tweede helling op en open de kist, (of wacht tot je achter de nieuwe bal kan door lopen en zet hem stil loop dan de helling op) waarschijnlijk is de bal allang weer gaan rollen. Dus wacht tot er een bal uit het gat voor je valt en ren achter de bal aan. Ren in het midden door naar nu voor jou rechts. Lees verder bij Keuze 2

Keuze 2. Ik verzamel geen kisten 🙂

Als je boven de eerste helling komt ren je voor jou naar links. Daar zie je een ijzeren hamer tegen de muur staan, pak deze op. Want een extra wapen kan nooit Kwaad. Je ziet nu een grote bal liggen. Zet je Stasis weer aan (L of op pro controllers L1), zet de bal stil en nu het leukste zo lang de tijd tikt kun je het ding ongans slaan. Het beste doe je dit met de hamer die je net hebt op gepakt. Als de tijd dan weer start, vliegt de bal naar de andere kant van de kamer. Loop nu voorzichtig naar de oude Monnik toe en eindig de Tempel.

Zo moeilijk is het dus niet toch?

Als je ons toch niet had!

Wil je hem liever zien? Klik dan op Link hieronder.