Schiet op de houten kist met een vuur of bom pijl, de kist moet kapot. Dan gaat de andere weegschaal onder de dodelijke punten naar beneden. Open de kist en je krijgt een kleine sleutel, open de deur daar vind je 3 ijzeren kisten. Om de schatkist te krijgen, haal je de kant naar beneden waar je net de kist van hebt verbrand. Dat doe je door een ijzeren kist erop te zetten. Klim erop en haal de ijzeren kist er vanaf, je zal omhoog schieten. Zet nu een ijzeren kist, op de ondersteboven hangende weegschaal. Aan de kant naast het platform waar de schatkist op staat, vlieg er nu heen. Haal de kist er vanaf en zet die op de andere kant van de ondersteboven hangende weegschaal. Je gaat nu naar boven en je kan nu de kist pakken. Oké spring nu weer naar beneden. Ga nu aan de kant staan waar je de sleutel hebt gehaald en zet er een ijzeren kist naast. Zet op de andere kant 2 ijzeren kisten. Leg een bom naast de muur en breng hem tot ontploffing, ga eerst wel even een klein stukje achter uit. Loop nu naar de oude Monnik.