Deze tempel is wat bijzonder. Hier moet je in Kakariko 3 minimissies doen.

#1: De missie waar je 10 Cucco’s moet vinden (kippen). Waar je die vind vertel ik je Hier!) Om deze missie aan te zetten, praat je met een van de twee mannen die normaal voor het huis van Impa staan.

#2: Vind de fee. Dit is makkelijk, je moet wel de camera hebben(op je Sheikah steen) om een foto te kunnen maken. Ga naar de Ta’loh Naeg Tempel, ga er niet naar binnen maar loop verder het pad de berg op. Neem bij de eerste mogelijkheid, de bocht naar links en daar is de grote Fee. Maak een foto van de plek waar ze is en ga naar een schilder die voor het godinnenbeeld aan het schilderen is, laat hem de foto zien.

#3: Vuurvliegjes. Deze is wat ingewikkelder, vang 5 vuurvliegjes. Die hangen vaak rond bij een van de brugjes in Kakariko, loop er rustig naar toe en druk op A als er staat vangen. Het moet natuurlijk wel donker zijn. Loop daarna naar het huis toe, vlakbij waar je de vuurvliegjes hebt gevangen. Laat ze vrij als er 1 vrouw in bed ligt en 1 op een krukje zit, praat met het meisje wat op gestaan is van het krukje.

Ga nu naar het huis van Impa. daar vind je Paya in tranen, het erfstuk is verdwenen. Ga weer naar buiten om 10 uur ’s avonds, zie je een van de wachters voor Impa’s huis weg lopen. Volg hem onopvallend en zorg dat hij je niet ziet! Hij loopt naar de plek waar de Tempel uit te grond moet komen. Een kleine cut scene laat een van de dikke Jiga’s zien (een moeilijker te verslaan Jiga clan lid), je moet hem verslaan en daarna zal de man je het erfstuk geven. Dit is een bal, leg de bal in het gat en de Tempel komt naar boven.

De tempel zelf is een zegen Tempel, dus lekker makkelijk. Ik zal zo snel mogelijk een filmpje op ons YouTube kanaal zetten, met hoe je dit doet.