Zowel een makkelijke als moeilijke tempel, deze komt op timing. Als je binnenkomt, zie je op de grond een knop. Op deze kun je gewoon gaan staan en wachten. Ga op het plateau staan wat op je afkomt. (wacht totdat deze er is natuurlijk) Die brengt je naar de 2e knop.


De tweede knop word al lastiger, hier moet je lang genoeg op de knop staan om de bal van de ene naar de andere helling te laten gaan en er dan snel af. Zodat de bal niet in de diepte valt. Ga op het nieuwe plateau staan, wat oplicht om naar de 3e knop te gaan.


De 3e knop is nog moeilijker. Hier moet je er op tijd vanaf gaan, zo dat de bal een ver genoeg sprongetje maakt. Dat is timing, ik kan je niet vertellen waar de bal moet zijn om dit te doen.

De kist is een heel ander verhaal. Ga met het platformpje naar de helling, stap er op. nu kun je kiezen om rechts van de monnik met het laddertje naar beneden te gaan of van af de heling naar het onderste randje te vliegen (ik vlieg meestal maar dat is uitsloven 😉 ) pak nu met je magneet een van de 2 ijzere tonnetjes. zet deze met de magneet boven op de helling. klim nu het trappetje op wat je naast de monik brengt .loop de helling terug op en plaats nu de ton op de knop aan de overkant. dit is te halen met alleen de magneet het vergt aleen wat training. ben je bang dat je dat niet haald pak je het tonnetje op en ga je op het heen en weer bewegende platvormpje staan stapt er naast de knop weer af zet de ton op de knop om vervolgens weer op het heen en weer gaande platvorm te stappen spring op de helling en ren hem op naar de kist. loop of vlieg nu naar beneden waar je de ijzeren ton hebt gehaald en ga met het trapje naar de Monnik o en doe hem de groetjes van me.

Wil je het liever zien, klik dan op Link hieronder.