Dit is een ingewikkeld tempeltje. Schiet op de gloeiende steen, zodat de kamer draait. Ga naar de hele linkerkant van de kamer, over het gaas heen. Daar zie je een kist, open die voor een kleine sleutel. Schiet weer op de steen met een pijl en draai de kamer weer goed. Open de deur met de kleine sleutel, pak de bol en gooi deze in het mandje. Schiet weer op de gloeiende steen, nu gaat het midden van de kamer weer draaien en de stenen bal valt in zijn gat. Het stenen blok schiet nu op en neer. Ga er op staan en je word omhoog gekatapulteerd, nu komt het moeilijke deel. Zo gauw je hoog in de lucht bent, pak je een boog, dit brengt je in het zo genoemde Bullet time (kogel tijd). Schiet nu op de gloeiende steen en de kamer gaat weer draaien, land boven op het gedraaide gedeelte. (gaat dit mis draai de kamer en probeer het nog een keer)Kijk goed rond voor de kist en gebruik je magneet om hem naar je toe te trekken. Loop nu naar de volgende kamer  pas wel op loop links over de brug anders val je naar beneden en moet je weer bijna van voor af aan beginnen. ga naar de Monnik.

Wil je het nou even zien, klik dan op link hier beneden.