Zet hier de bladeren in de brand met een vuur pijl of loop naar de fakkel en steek een gewone pijl aan. Als de kisten zijn uitgebrand klim je er op en zie je een kleine wachter. Versla deze op je eigen manier. Klim het laddertje op en steek ook hier de blaadjes in de brand, dat kun je doen met een vuur pijl of schiet met je gewone pijl het touw van de hangende fakkel kapot. Deze valt op de grond en steekt de blaadjes en de kisten aan, ga verder door het gat wat de kisten achterlaat. In deze laatste kamer steek je alle blaadjes aan. Er valt vanzelf ergens een kist naar beneden, open deze. Je ziet een hek, schiet er in met een vuurpijl. Zodat de blaadjes aan gestoken worden en daarmee ook de kisten. De stenen plaat valt op de knop en de deur gaat open, ga nu naar de Monnik.


wil je het zien klik op Link hier onder