Ik wil naar die toren! He, waar is die nou gebleven?

Je kan op 2 manieren een Rune plaatsen: (deze zie je op je kleine kaart linksonder.) Als je op je rechter duimstick drukt, ga je naar de Verrekijker. Deze kun je bewegen door je Joycons heen en weer te bewegen of je rechter duimstick te bewegen. Als je in je vizier, een Toren, tempel of iets anders waar je heen wilt reizen ziet. Druk je op A, er verschijnt dan een gekleurd baken.

De tweede manier is, om op de kaart op een plekje te drukken en dan een Stempel neer te zetten. Dit kan een Rune zijn of een stempeltje, weet wel dat je maar 5 Runen kan plaatsen. Stempeltjes zijn onbeperkt. Ik raad je aan, om elke keer als je 5 Runes gezet hebt. Die te vervangen door een stempel. (ik maak van torens sterren en van tempels een schildje maar dat is aan jou) Als je een tempel, toren of iets anders uit je hoofd weet kun je gelijk je eigen markeer puntje zetten. Wil je vervolgens naar dat markeer punt reizen, kun je door op je Stempeltje A in te drukken. Dan te klikken op, vervang stempel (of Rune als het een Rune is). Maak van je stempeltje, een Rune en je zal vanaf dat moment het baken(rune) in je mini kaart zien staan.