Deze is makkelijk maar ook ingewikkeld, dit is echt weer een puzzeltje. Als je binnen komt verbrand je de kisten aan de linkerkant en ga er doorheen. Nu zie je een platform wat je omhoog kan katapulteren. Leg er een bom bovenop, beste een vierkante bom. Laat hem ontploffen als hij bij de kooi is. Ga door de deur die net is open gegaan. Hier moet je bijna hetzelfde doen met 1 verschil, loop naar de achterkant van de pilaar en leg een ronde bom neer bij de gloeiende steen. Loop terug en leg een vierkante bom op het platform en breng de ronde bom tot ontploffing, als de vierkante bom in de lucht is laat je die ontploffen. In de derde kamer leg je allebei de bommen op de stenen die heen en weer schieten loop nu naar het platform vlakbij de deur en ga er op staan. Als de bommen bij de kooi zijn, laat je de vierkante bom ontploffen. Dit brengt het platform waar je op staat, gaat naar boven ga bij de gesloten deur staan en kijk goed naar de kooi. Waar de vierkante bom net ontploft is en laat als de ronde bom er is, die ook ontploffen Nu gaat de deur open naar de oude Monnik.

 

Klik op Link hieronder voor het filmpje