Dit is een beest van een tempel. Duw het ijzeren blok met alle stekels naar boven, met je magneet en loop er onderdoor met je magneet nog aan. Anders word je Link gehakt. Ga nu naar links. Gebruik je magneet om 1 voor 1 de ijzeren blokken te bewegen tot een pad de trap op. pak de fakkel die ga je nodig hebben. Steek hem aan met de blauwe vlam. ga naar beneden en zet de vuurpaal aan. Dat opent een deur. Ga er door en buk om onder het water door te komen, naar de volgende vuur paal. De volgende paal is wat moeilijker, pak je pijl en boog en gewone pijlen. Zet een pijl in de brand en schiet op het goede moment de vuurpaal aan die naar boven en beneden gaat. Er komt nu een helling naar beneden, maar ren daar nog even een seconde snel bij weg. Er komt een grote ijzeren bal met stekels op je af. Ga naar de volgende plek, binnen de hekken en versla alle wachters. Ren weer terug en wacht tot de vuurpaal weer boven is. Steek je fakkel weer aan en ga terug naar waar je net de wachters hebt verslagen. Steek de vuurpaal aan. Daarna loop je naar de volgende vuurpaal, nu zie je 2 vuurpalen bij muurtjes staan. Zet een van de water spuiten stil met Stasis. Zet snel je fakkel aan en pak snel een pijl en boog en schiet met een gewone pijl door de vuur paal de andere aan. Steek je fakkel weer aan en loop nu naar de volgende kamer. Steek daar de vuurpaal weer aan, nu word het wat moeilijker. (ja nog moeilijker) Steek een gewone pijl aan en loop naar het midden van het pad wacht tot de vuurpalen die heen en weer gaan allebei in het midden zijn en schiet dan je blauwe vlam door de vuur palen heen. Schiet daarna ook de vuurpalen links in de verte aan. Gebruik nu de windvlagen om naar de andere kant te vliegen. Zet aan deze kant de water spuit stil met Stasis. Trek nu zo snel mogelijk met je magneet, de vuurpaal op het ijzeren blok naar de andere kant. Gebruik je blauwe vlam met pijl en boog, zodat je de blaadjes in de brand kan zetten. Dit dood de wachters in het volgende gedeelte, steek je fakkel weer aan en loop naar beneden. Steek de vuurpaal aan en nu mijn lievelingsstukje uit dit beest van een tempel, ga in het midden staan. Daar staat een handig blokje waar je op kan gaan staan, houd Y ingedrukt en als je draai aanval is geladen laat Y weer los. Nu draai je met je fakkel aan een rondje en zijn alle vuurpalen aan. Nu gaat het laatste hek open, loop naar boven en doe de groeten aan de Monnik voor me.