Er zijn 4 titanen.

Vah Naboris in Gerudo, met als kampioen Urbosa.

Vah Medoh in Rito, met als Kampioen Revalli(ook wel Ravioli genoemd).

Vah Ruta in Zora, met als Kampioen Mipha.

Vah Rudania in Eldin, met als kampioen de Goron Daruk.

Dit zijn grote mechanische wezens, met daarin puzzels en een baas die dienst doen als Dungeon. Ik ga niet zeggen hoe ze er uitzien, dat is het leukst als je dat zelf doet. Ik ga hier ook niet uit leggen hoe je de puzzels doet. daar help ik je wel mee in een andere categorie. Ik geef je hier de tip, welke je in mijn beleving het beste als eerste kan doen. Je kan ze in elke volgorde doen, maar ik doe zelf het eerste Naboris in Gerudo.

Hiervoor moet je een mini missie doen, om een erfstuk van de Gerudo leider terug te halen. Dit erfstuk moet je uit het hoofdkwartier van de Yiga bende halen,(ik leg Hier uit hoe je die het makkelijkste verslaat) daarna moet je met de leider van de Gerudo naar Naboris. Schiet hem op zijn poten met bompijlen (2 bompijlen per poot), ik ga er met meer detail op in Hier.