Naast Bom pijlen (mijn persoonlijk favorieten), Vuur pijlen, Elektrische pijlen, IJs pijlen en natuurlijk Gewone pijlen heb je nog een type pijlen. De Geavanceerde pijlen. Deze koop je, in het Akkala Instituut. Weet dat je eerst in het Hateno Instituut moet zijn geweest, voordat je in Akkala terecht kan. Ik ga er dus van uit dat je dit al hebt gedaan. Zo niet, klik dan even Hier. Voor de uitleg wat je moet doen. Goed terug naar de pijlen. Om iets te kunnen kopen, moet je de blauwe vlam aansteken. Hier komen je Geavanceerde materialen van pas. Je kan 3 sets kopen van deze pijlen. Een set van 1 pijl, 3 pijlen of 5 pijlen. Hieronder vertel ik je, wat je nodig hebt voor deze pijlen.

Set van 1 pijl:

Je hebt 90 Rupees nodig, 2 geavanceerde schroeven, 1 geavanceerde as en 1 gewone pijl

Set van 3 pijlen:

250 Rupees, 6 geavanceerde schroeven, 3 geavanceerde assen en 3 gewone pijlen

Set van 5 pijlen:

400 Rupees, 5 geavanceerde veren, 5 geavanceerde assen en 5 gewone pijlen

Ik gebruik zelf niet veel Geavanceerde pijlen. Behalve tegen Lynels, de Ganon’s in de titanen en als ik ze toevallig heb tegen Wachters. Mocht ik ze nog over hebben tegen Ganon zelf.