Die arme Link is dakloos, totdat je in Hateno komt en de Mini missie ´´huis eigenaar´´ aanneemt. Aan de rechterkant van de Myahm Agana tempel, zie je een huis staan. Als je daar heen gaat, zie je 3 mensen met hamers op het huis slaan. Zij zijn het huis aan het slopen, als je naar de achterkant van het huis loopt. Zie je een man met een roze broek en een roze hoofdband dit is Bolson. Hij zegt je dat het heel veel geld gaat kosten, als je het huis wilt kopen. Al gauw verandert hij van gedachte, hij wilt 30 bundels hout hebben en 3000 Rupees. Hout kun je gewoon hakken, maar Rupees is in dit spel iets moeilijker. Hieronder een paar manieren om snel aan Rupees te komen: Je kan spullen verkopen. Amiibo´en, als je die hebt en dan nog meer spullen verkopen. Gerechten verkopen. Als je het bij elkaar hebt, heb je nog een keer geld nodig. Want als je het huis gekocht hebt, kun je dingen kopen voor in het huis bij Bolson. Je krijgt een wapen vitrine, je kan er 2 bij kopen. Net als 3 boog vitrines en 3 schild vitrines. Een deur, een bed, bomen en planten en zelfs een bord met Link’s naam er op. Alles kost 100 Rupees per stuk. In het bed kun je slapen, in de vitrines kun je Link’s meest waardevolle wapens, bogen en schilden opslaan. Klein grappig feitje, je hebt er een keuken in staan. Als je helemaal klaar bent, maar koken moet je buiten doen in de kookpot voor de deur.