Hagel wit, glimmend blauw, mega groot of een skelet. Het zijn de 4 speciale paarden van Breath of the Wild. Ik zal ze hieronder even beschrijven. hoe je paarden vangt vind je hier

Het Stalpaard:

Het Stalpaard is een skelet paard (stalfos), dit paard kun je niet registreren bij een stal. Je vind het Stalpaard alleen ’s nachts en meestal in Faron. Ik weet niet precies waar in Faron, maar zoek die regio zelf door. Dat is wel het leukste. Het stalpaard is te vangen als elk gewoon paard.

De koning van de berg:

Er zijn 2 paarden, die je niet kunt registreren. De koning van de berg is daar 1 van. Het is een blauw gloeiend paard, die je kan vinden op de Satori berg. Je kunt er 2 dingen mee doen, je kan hem vangen en mee rond rijden. Of je kan hem beschieten voor Rupees. Deze is wat bijzonder, je moet wachten tot je een Blauwe gloed boven Satori berg ziet (leuk weetje Satori is geestelijke verlichting in boeddhisme en het is een symbool voor de tijdens het maken van dit spel overleden maker Satoru Iwata). Het vangen van De koning van de berg, is hetzelfde als dat van een gewoon paard.

Het grote paard: (ook wel Ganon’s paard genoemd)

Dit is een mega groot paard, volgens mij zou Link er 2 keer in passen. Deze vind je als je naar de Taobab vallei vliegt, vanaf de Tempel van Owa Daim (route hier onder.).

Je hebt voor dit paard echt energie eten nodig. Ik raad je zelfs aan, met een gele energie meter. Die geeft je tijdelijk extra energie. (recepten in het BOTW kookboek)

Het vangen van dit paard is hetzelfde als bij elk gewoon paard.

Zelda haar witte paard:

Dit is een hagel wit paard, deze staat vlakbij de grens stal. Je markeerpunt zal de paarden fontein zijn(foto van de route staat er bij). Voor dit paard heb je energie eten nodig (recepten in het BOTW kookboek.).

Het vangen van het paard, is niet anders dan gewoonlijk.