Als je uit de Tempel der Wederopstanding komt en je wat stappen hebt gelopen, zal Zelda je vertellen “head to the glowing point on your sheikah slate”, wat letterlijk wil zeggen. Ga naar het gloeiende puntje op je Sheikah Steen. Je krijgt de mini kaart vanaf dit moment en je ziet een geel pulserend puntje. Ga hier naartoe, je mag onder weg wat af dwalen. De wereld is zo mooi. Maar als je hier dan eindelijk bent, ben je op de Toren der Wederopstanding (i know de naam is (…) al is wederopstanding een mooi woord voor galgje ). Deze komt uit de grond, met de op 1 na mooiste cut scene van het spel (mijn mening hé). Je krijgt een deel van de grote kaart en Zelda ratelt weer wat tegen je (Ik wou dat dat mens is wat nuttigs ging doen, in plaats van jou commanderen Linkie), maar nu? Ga naar het enige open gat in de toren en spring heel voorzichtig naar beneden, zonder X te gebruiken naar het platformpje. Spring nu voorzichtig zonder je X knop te gebruiken, van platformpje naar platformpje tot je net boven de grond bent en spring dan op de grond.