Als je vlak bij Kakariko bent, zie je een gekke grote Broccoli. Dit is Hestu. Hij is zijn Maracas (samba ballen) kwijt, Oh nee! Een klein eindje verderop, zitten er een paar Bokoblins die de Maracas hebben. Versla ze allemaal, dan gaat de kist van het slot. Breng de Maracas terug naar Hestu hij zal je vanaf nu belonen.

De beloningen zijn te koop met Korok Zaadjes. Deze vind je in heel Hyrule op verschillende plekken en het zijn kleine puzzeltjes. Bijvoorbeeld het af maken van een steen cirkel. Hoe meer hoe beter. Zo’n klein puzzeltje kan er uit zien als de foto hieronder, maar houd je ogen open er zijn heel veel verschillende puzzeltjes.

Hestu zal je belonen door je meer plek te geven voor je Wapens, Bogen of Schilden. Door hem Korok zaadjes te geven, dan gaat hij heel grappig voor je dansen. Na 2 keer, zal hij zeggen dat hij weg moet. Hij zal dan vertrekken naar het Verdwaalwoud.

Wil je nu zien wie Hestu is, klik op Link hieronder.