In de regio Eldin is het nog heter dan in Gerudo dus helpt de vrouwen outfit niet, vandaar dat ik een aparte blog maak over Hete gebieden in Hyrule.

Zonder drankje of speciale kleding verbrand Linkie een beetje.

Bij de Bergvoetstal zie je een vrouw met een bezem, zij heet Gaile en verkoopt brandwerende drankjes. Koop bij haar 3 brandwerende drankjes, hiermee kun je het eventjes uithouden in Eldin. Ga vanaf de Bergvoetstal naar Eldin, pas wel op voor de Wachters of telepoteer naar de Eldin Toren vlieg hier vanaf en volg het pad. Vlieg zo lang als mogelijk. De Vuur Taulus kun je negeren, hij is traag en soms word ie niet eens wakker van Link. In Eldin kun je Doof Hagedissen zoeken, heb je 10 van die Doof Hagedissen gevonden dan ga je naar de Zuidmijn. De Doof Hagedissen zijn ook te vinden in de Zuidmijn. Loop op de Hagedis af en niet rennen anders rent de hagedis ook. Hier in de Zuidmijn vind je een man genaamd Kima, hij heeft een rugtas op zijn rug en heeft een gekke helm op. Kima is aan het zoeken op de grond naar de Doof Hagedissen die jij hebt verzameld. Geef 10 Doof Hagedissen aan deze Kima en hij geeft je er een hitte bestendig pantser voor. De broek en de helm van het hitte bestendige pantser verkopen ze in Goron Stad. Trek het shirt dat je krijgt van Kima gelijk aan dan verbrand Link niet meer zo snel.

Vragen en Opmerkingen kun je achterlaten op de Vragen pagina van deze website.

Succes in Eldin.