In Hyrule heb je allemaal verschillende klimaten.

Sneeuwvlaktes, Steile Bergen, Woestijn, Strand en Vriendelijke Dorpjes.

Ook de Temperatuur is anders op sommige plekken. Op de meeste plaatsen is het een gewoon behaaglijk temperatuurtje, maar er zijn ook plekken waar het heel warm of heel koud word. In deze blog wil ik het met jullie hebben over de Koudste en IJzigste plekken van Hyrule. Hieronder een opsomming van deze Koude plekken:

. Het besneeuwde gedeelte van de Vergeten Hoogvlakte

. De regio Lanayru

. Tijdens de nacht in Gerudo

. De regio Hebra

. Gerudo Gebergte

. In het dorp Rito kun je het Rito kleding setje kopen, dit beschermt het beste tegen de kou.

. Als je alleen het gevoerde hemd hebt draag dan een vuurwapen op je rug.

. Je kan ook eten koken. Als er bij een gerecht een blauw sneewvlokje en een pijltje omlaag staat als icoontje, dan helpt dit voor een bepaalde periode (tijd) tegen de kou. Hoeveel tijd je nog hebt komt in beeld te staan als je dit hebt gegeten.

Recepten volgen nog in ons Breath of the Wild Kookboek.