Ook Link word weleens moe. Op verschillende plekken kan Link daarom een lekker uiltje knappen (of een HootHoot, net waar hij zin in heeft natuurlijk). Als je zijn huis hebt gekocht kun je thuis slapen. Maar je kunt ook op veel plekken door Hyrule heen slapen. Namelijk bij alle stallen, daar kun je kiezen voor een gewoon bed of een zacht bed. Een zacht bed is iets duurder, maar je krijgt er een tijdelijk extra (geel dus) hartje bij. Maar ook in Kakariko, Rito, Goron stad, in het Gerudo fort en het Basin waar Vah Ruta zit kun je een HootHoot knappen. (een Ocarina of time grapje) Ook daar heb je verschillende bedden.

In kakariko heb je net als bij de stal een gewoon en een zacht bed.

Bij de Zora’s heb je alleen een gewoon bed.

In Gerudo fort kun je een Schoonheidsbehandeling krijgen, als je hier voor kiest krijg je 3 gele hartjes. De Gerudo maakt er ook nog een leuke opmerking bij, maar die laat ik jullie zelf ontdekken.

Bij de Gorons heb je een bed en een masage, hier krijg je ook 3 gele hartjes en 1 gele energie meter.

In Rito heb je naast het standaard bed, ook een Rito bed. Je krijgt hierbij een geel tijdelijk hartje, maar ook 1 volle tijdelijke gele energiemeter.

Een plek om te slapen, naast de stallen en Links eigen huis, herken je aan het halve maan symbool (zie foto hier onder.)

Dus Link slaap lekker jongen