In de Gerudo regio, het Woestijn gebied van Hyrule. Is het iets warmer dan in de rest van het land.

Als je bij het Gerudo Fort bent, staat er naast de Tempel voor het Gerudo Fort een man.

Deze man heeft een rugzak op zijn rug en heet Benja, hij staat links van de Tempel. Praat met Benja en ga daarna naar de Kara Kara Bazaar, daar klim je op de grote rots (op de Kara Kara Bazaar). Je kunt voor het klimmen de ladders gebruiken. Bovenop praat je met Vilia, die er uit ziet als een in roze geklede vrouw, maar eigenlijk…. dat zie je wel als je met Vilia praat. Je koopt bij Vilia voor 600 rupees, een vrouwen outfit. Arme Link. Maar alleen zo mag hij het Gerudo Fort in en deze vrouwen outfit beschermt ook nog iets tegen de warmte. Zorg ook met deze outfit dat je een IJs wapen hebt, in de schaduw kan staan of dat je eten bij je hebt met een oranje zonnetje als icoontje. Recepten volgen nog in ons Breath of the Wild Kookboek.