Heb je vuur of bom pijlen? Dan kun je dit makkelijk, gebruik anders een bom. Maar ik ga er vanuit dat je vuurpijlen hebt. Anders vertel ik je Hier! waar je ze kunt vinden. Goed vuur pijlen. Je schiet nu een vuurpijl naar de blaadjes op de muur, klim door het gat waar de kisten net in brand stonden. In de volgende kamer, zet je met een vuurpijl weer de dozen in brand en de brug naar de Monnik valt naar beneden. De kist is iets minder eenvoudig. Achter in de kamer zie je een paar kisten staan, steek die in de brand en pak het eerste item. Loop naar de andere hoek en daar zie je een kist staan op een houten plateau. 3 maal raden, steek met een pijl de bladeren in de brand. De kist zal op de grond vallen en kapot gaan. Er zal een kleine sleutel blijven liggen, gebruik je magneet om deze naar jouw kant te krijgen. Open nu de deur en de 3e kist staat voor je klaar, ga nu naar de Monnik.